Communicatiefabriek

Logo communicatiefabriek.nl

Jouw communicatie medewerker op oproepbasis

Marielle olde Hartman - Toebes - Communicatiefabriek - Amersfoort

Geen tijd om jouw bedrijf
op de kaart te zetten?

Mijn naam is Mariëlle olde Hartman-Toebes, communicatiemedewerker op oproepbasis, voor bedrijven in Amersfoort en omstreken.

Als ondernemer komt er veel op je bord. Waaronder het bijhouden van de communicatie. Je wilt je bedrijf onder de aandacht van je doelgroep brengen én houden. Dat betekent dat je zichtbaar moet zijn door relevante content te gebruiken in de communicatiekanalen waar jouw doelgroep zich bevindt.

Kan je daar wel ondersteuning bij gebruiken?

Dan kan ik je goed helpen! Op basis van jouw wensen kan ik een passend samenwerkingsvoorstel maken en ga direct voor je aan de slag!

Een paar referenties:

“Ik stond op een beurs, geen tijd om een actueel item te delen via social media. Met één berichtje naar Mariëlle haakten we diezelfde middag nog op de actualiteit in op social media”

HellermannTyton B.V.

“We vonden je een leuk en prettig persoon om mee samen te werken en je wist onze plannen die soms alle kanten uit gaan goed in kaart te brengen :-)”

Ducky Dons Nederland

“De communicatie voor mijn bedrijf wordt automatisch opgepakt. De professionaliteit en het resultaat neemt toe. Ik heb er helemaal geen omkijken naar!”

Olde Hartman Advies B.V.

“Ontzettend bedankt voor je scherpe vragen tijdens de straatinterviews. Top!”

De Filmbrigade

Deze organisaties maken o.a. gebruik van de Communicatiefabriek: