Logo communicatiefabriek.nl

Realiseer relevante content door te bloggen

In een blog kan je veel vertellen over de kennis van jouw product en/of dienst en het biedt je de gelegenheid om in te haken op relevante actualiteiten. Mensen die jouw blog gaan lezen, krijgen meer vertrouwen in jouw organisatie en je geeft ze het gevoel dat ze al iets van je krijgen.

Contentrealisatie door middel van bloggen; zinvol?
Zeker weten! Relevante content op jouw website, door bijvoorbeeld te bloggen, zorgt er voor dat jouw doelgroep je beter kan vinden. Je kan de content daarnaast weer gebruiken in andere kanalen. En het draagt bij aan de naamsbekendheid van jouw organisatie.

Blogkalender
Om jouw blog actueel en interessant te houden, adviseer ik een blogkalender te maken en van te voren de frequentie te bepalen. Je bent zeker niet de enige die blogt, dus zorg dat jij er met je blog bovenuit stijgt en je onderscheidt van anderen.

Het bloggen uitbesteden?
Heb je zelf onvoldoende tijd om je blog bij te houden? Je kan het natuurlijk ook aan iemand anders overlaten. Aan mij bijvoorbeeld! Samen bepalen we de insteek van jouw blog en jouw publiek. Schrijf ik de artikelen. Je hoeft er dan alleen nog maar een blik op te werpen en je reactie te geven. De rest verzorg ik. 

Marielle olde Hartman - Toebes - Communicatiefabriek - Amersfoort - communicatieondersteuning